Trainingslocatie:
Broeklanderdijk 1a
Raalte

Tel. contact:
06-2241 9538

E-mail: info@delijnraalte.nl

IBAN: NL76RABO0120215055

intro-delijn

Hartelijk welkom op onze site.
 
Onze hondenschool is opgericht in 1987 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de bekendste hondenscholen in Salland en wijde omgeving.
 
Onze instructeurs hebben een gedegen opleiding gevolgd bij landelijk erkende opleidingsinstituten voor kynologisch instructeur.
 
Op onze hondenschool wordt uitsluitend positief getraind; gewenst gedrag wordt beloond en ongewenst gedrag wordt genegeerd en zo mogelijk omgebogen naar gewenst gedrag. Deze wijze van opvoeding en training zorgt voor een hechte band tussen u en uw hond.
 
Onze instructeurs bieden u opvoedings- en trainingsmethoden aan die het beste passen bij u en bij uw hond. Individualiteit en flexibiliteit staan daarbij voorop. Zo kunt u erop vertrouwen dat u persoonlijke, op maat gesneden begeleiding en adviezen krijgt tijdens alle lessen en dat u uw instructeurs ook náást de lessen gerust kunt bellen voor het vragen om raad.
 
Als u na de opvoedingscursussen graag door wilt blijven trainen met uw hond, dan kan dat bij ons ook. Denkt u hierbij aan cursussen Sociale Huishond en het GG-variatieprogram.
 
Wanneer u voorkeur heeft voor 1-op-1 lessen, op ons eigen schoolterrein, waarbij de instructeur zich geheel en alleen richt op u en uw hond, dan kunt u ook daarvoor bij onze school terecht.
 
Kom gerust eens kijken hoe wij werken.
 
welkom