Trainingslocatie:
Broeklanderdijk 1a
Raalte

Tel. contact:
06-2241 9538

E-mail: info@delijnraalte.nl

IBAN: NL76RABO0120215055

intro-delijn

Hartelijk welkom op onze site.
 
Onze hondenschool is opgericht in 1987 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de bekendste hondenscholen in Salland en wijde omgeving.
 
Onze instructeurs hebben een gedegen opleiding gevolgd bij landelijk erkende opleidingsinstituten voor kynologisch instructeur.
 
Op onze hondenschool wordt uitsluitend positief getraind; gewenst gedrag wordt beloond en ongewenst gedrag wordt genegeerd en zo mogelijk omgebogen naar gewenst gedrag. Deze wijze van opvoeding en training zorgt voor een hechte band tussen u en uw hond.
 
Onze instructeurs bieden u opvoedings- en trainingsmethoden aan die het beste passen bij u en bij uw hond. Individualiteit en flexibiliteit staan daarbij voorop. Zo kunt u erop vertrouwen dat u persoonlijke, op maat gesneden begeleiding en adviezen krijgt tijdens alle lessen en dat u uw instructeurs ook náást de lessen gerust kunt bellen voor het vragen om raad.
 
Als u na de opvoedingscursussen graag door wilt blijven trainen met uw hond, dan kan dat bij ons ook. Denkt u hierbij aan cursussen Sociale Huishond en het GG-variatieprogram.
 
Wanneer u net een pup hebt of binnenkort verwacht en u wilt ter overbrugging tot de aanvang van de puppycursus alvast een goede opvoedingsstart maken, dan kunt u daarvoor een of meerdere 1-op-1 lessen bij onze hondenschool aanvragen.
 
Kom gerust eens kijken hoe wij werken.
 
welkom