Trainingslocatie:
Broeklanderdijk 1a
Raalte

Tel. contact:
06-2241 9538

E-mail: info@delijnraalte.nl

IBAN: NL76RABO0120215055

intake-les

Als u contact met ons opneemt via de mail of telefoon omdat u een (gedrags-)probleem met uw hond ervaart en wilt weten of wij iets voor u kunnen betekenen, dan bieden wij u graag een intake-les aan.

Tijdens een intake-les bespreekt u met de instructeur het probleem, wordt het probleem inzichtelijk gemaakt en krijgt u deskundig (maatwerk-)advies over ‘hoe nu verder’. Onze hondenschool biedt u daarvoor meerdere mogelijkheden. Na de intake-les en het gegeven advies van de instructeur, maakt u zelf de keuze of u hierin mee wilt gaan of niet. Een intake-les bedraagt € 25,- en duurt 60 minuten.

Als u een intake-les wenst dan kunt deze aanvragen via onze website www.delijnraalte.nl of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u bellen met instructeur en secretaris van onze hondenschool, Simone Giebels. Telefoonnummer 06 22 41 95 38. Simone is dagelijks tot 18.00 uur bereikbaar of zal u, als u haar voicemail inspreekt, terugbellen.