Trainingslocatie:
Broeklanderdijk 1a
Raalte

Tel. contact:
06-2241 9538

E-mail: info@delijnraalte.nl

IBAN: NL76RABO0120215055

GG-variatieprogram (reeds gestart)
Het GG-variatieprogram is een GG-cursus (Gedrag en Gehoorzaamheid) met een vrolijke twist, bedoeld voor baasjes en honden die het fijn vinden om samen door te blijven trainen nadat zij de cursus Sociale Huishond doorlopen hebben.

De aanduiding GG verraadt al dat het gaat om oefeningen op het vlak van Gedrag en Gehoorzaamheid. De vrolijke twist geven wij eraan door de oefeningen soms precies volgens ‘het boekje’ uit te voeren en soms in een grappig jasje te steken.
Naast de GG-onderdelen, zullen ook Balans- en Coördinatie elementen in de lessen worden opgenomen, evenals Flyball en onderdelen van Behendigheid.
Omdat het GG-variatieprogram in het teken staat van blijven samenwerken met je hond is er geen concrete eindstreep. Het is een doorlopend trainingsgebeuren.
Om de seizoensplanning te volgen zijn de lessen ingedeeld in periodes van 10 of 12 weken (1 les per week). De cursusprijs bedraagt € 65,-/€ 75,- per 10/12 lessen.
Uiteraard kunt u na elke cursusperiode uw cursus onderbreken of stoppen.

GG-training volgens de FHN-reglementen
Voor degenen die graag de uitdaging van een GG-examen willen aangaan, kunnen wij officiële landelijke examens organiseren op ons eigen schoolterrein.
Voor de programmabeschrijvingen verwijzen wij graag naar www.fhn.nl> gedrag & gehoorzaamheid.
Bij voldoende animo wordt voor deze baas-hond combinaties een examengroep samengesteld, waarbij de puntjes op de i worden gezet.

cursus