Trainingslocatie:
Broeklanderdijk 1a
Raalte

Tel. contact:
06-2068 6753
 bgg: 06-2241 9538

E-mail: info@delijnraalte.nl

IBAN: NL76RABO0120215055

gehoorzaamheid

Het programma-onderdeel gehoorzaamheid wordt gevormd door het verder trainen met uw hond op het gebied van goed gedrag en gehoorzaamheid.
 
In deze categorie bieden wij u de volgende cursussen aan:
  • GG Beginners
  • GG 1
  • GG 2
  • GG 3
De GG-cursussen borduren voort op datgene wat de hond in de voorgaande opvoed- en SHH-cursussen heeft geleerd. Het is niet zo dat honden (en bazen) nu ineens heel moeilijke dingen moeten aanleren zonder dat het ook maar enig nut heeft.
 
Nu de hond een belangrijk opvoedingsproces heeft doorlopen is het voor hond en baas leuk en leerzaam om nieuwe oefeningen als uitdaging te ervaren; nieuwe vaardigheden, die in de dagelijkse praktijk heel handig zijn.
 
Naarmate de cursus vordert komen er steeds andere oefeningen bij. Door deze plezierige vorm van samenwerking zal de band tussen u en uw hond alleen maar hechter worden.
 
Bijkomend voordeel is dat honden tot op hoge leeftijd aan de GG-cursussen kunnen blijven deelnemen.
 
Voor degenen die graag de uitdaging van een examen willen aangaan, kunnen wij voor alle GG-cursussen officiële landelijke examens organiseren op ons eigen schoolterrein.
 
Voor de programmabeschrijvingen verwijzen wij graag naar www.fhn.nl > gedrag & gehoorzaamheid.
 
Voor deze baas-hond combinaties worden examengroepen samengesteld, waarbij de puntjes op de i worden gezet.
 
Willen de bazen doorgaan met trainen zónder examens te doen, dan kan dat ook bij hondenschool De Lijn. Ook hiervoor worden speciale groepen samengesteld waarbij er wél de uitdaging is om verder te leren, maar niet de noodzaak geldt van de punten op de i.
 
Omdat de GG-cursussen in het teken staan van blijven samenwerken met je hond is er geen concrete eindstreep. Het is een doorlopend trainingsgebeuren.
 
Om de seizoensplanning te volgen zijn de lessen ingedeeld in periodes van 12 weken (1 les per week).
 
Uiteraard kunt u na elke periode van 12 weken uw cursus onderbreken of stoppen.
cursus