Trainingslocatie:
Broeklanderdijk 1a
Raalte

Tel. contact:
06-2241 9538

E-mail: info@delijnraalte.nl

IBAN: NL76RABO0120215055

1-op 1 les.jpg

1-op-1 les

Als de dagen of tijden van de groepslessen u niet passen, of wanneer u voorkeur heeft voor 1-op-1 les, op ons eigen schoolterrein, waarbij de instructeur zich geheel en alleen richt op u en uw hond, dan kunt u ook daarvoor bij onze school terecht.

De instructeur kan samen met u werken aan specifieke aandachtspunten, bijvoorbeeld het wandelen zonder trekken of kan 1-op-1 alle basisoefeningen met u behandelen.
1-op-1 lessen bieden wij aan zowel overdag op door-de-weekse dagen als op zaterdagen. De duur van een 1-op-1 les is 45 minuten en het lesgeld bedraagt € 25,-.
Bij verhindering wordt u verzocht uw instructeur minstens 12 uur van tevoren te bellen of te mailen. Als u zich niet afmeldt zijn wij genoodzaakt u het lestarief in rekening te brengen.

De 1-op-1 lessen worden geheel naar uw eigen wens ingevuld of, als u zelf geen specifieke wensen heeft, ingevuld op advies van uw instructeur. Het aantal lessen bepaalt u zelf en u kunt aangeven welke datum/data of dagdeel/dagdelen u wenst. U ontvangt, naast alle aandacht van de instructeur alleen voor u en uw hond, ook een theorieboek waarin u veel belangrijke ‘hondenzaken’ kunt lezen en u ontvangt na de les(sen), specifiek voor u, huiswerkopdrachten waarmee u en uw hond aan de slag kunnen.
Als u gebruik wilt maken van een of meerdere 1-op-1 lessen dan kunt u bellen met instructeur en secretaris van ons bestuur, Simone Giebels. Telefoonnummer 06 22 41 95 38. Simone is dagelijks tot 18.00 uur bereikbaar of zal u, als u haar voicemail inspreekt, terugbellen.