Trainingslocatie:
Broeklanderdijk 1a
Raalte

Postadres:
Hondenschool De Lijn
Baarskolk 42
8017NB Zwolle

Telefoon: 06-2068 6753

E-mail: info@delijnraalte.nl

IBAN: NL76RABO0120215055

algemeen

Onze hondenschool verzorgt cursussen op maandag-, dinsdag- en donderdagavond en op zaterdagochtend. De standaard cursussen zijn in april gestart. In september start het nieuwe cursusseizoen.

Voor de cursussen die dan starten kunt u zich nu reeds inschrijven. Het inschrijfformulier kunt u na invulling digitaal naar ons verzenden.

Zomer puppycursus
Op zaterdag 14 juli a.s. start onze Zomer Puppycursus. U kunt zich hiervoor opgeven via de knop ‘Inschrijven’ > ‘Formulier’. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden er groepjes gevormd die starten om 10.00 uur en om 11.15 uur.
Onze hondenschool is overtuigd van het belang van deskundige ondersteuning bij de opvoeding van puppen, liefst vanaf het moment dat de pup ongeveer 8 weken oud is. In de zomer – dé periode waarin veel mensen een pup aanschaffen – houden veel hondenscholen een zomerstop; zo ook onze school.
Maar speciaal voor deze ‘zomerpuppen’ geven wij al sinds jaren onze inmiddels beroemde puppy zomercursus. Deze cursus blijkt een heel goede opvang te zijn voor puppen die anders vaak moeten wachten tot september.
Hoewel de zomercursus korter van duur is dan de standaard puppycursus zullen alle oefeningen die ook in de standaardcursus aan bod komen behandeld worden.
De zomercursus voor puppen bestaat uit 7 praktijklessen: 1 praktijkles per week, inclusief theorie. Ook hier ontvangen u en uw pup tijdens de laatste les een certificaat en krijgt u individueel advies over de verdere opvoeding/opleiding van uw pup. Voor meer informatie of overleg kunt u contact opnemen met instructeur Simone Giebels, 06 – 22 41 95 38.

Als de dagen of tijden van de groepslessen u niet passen, of wanneer u voorkeur heeft voor privéles, op ons eigen schoolterrein, waarbij de instructeur zich geheel en alleen richt op u en uw hond, dan kunt u ook daarvoor bij onze school terecht. Zie onder ‘ons aanbod’ > privéles.
Voor het maken van een afspraak voor privéles kunt u contact opnemen met instructeur Simone Giebels, telefoon 06 22 41 95 38.

Onderstaand geven wij u een overzicht van cursusniveaus, de naam, de duur en de prijs van de cursus. Als u al een cursus bij onze school gevolgd heeft, kunt u in overleg met uw instructeur overstappen naar het opvolgend hoger niveau.

 
Overzicht cursusniveaus
 

niveau

cursus/workshop

duur

(1 les per week)

prijs

1

standaard puppycursus

12 weken

€ 75,-

1

zomer puppycursus

7 weken

€ 55,-

1

basisopvoeding

12 weken

€ 75,-

2

gevorderden

12 weken

€ 75,-

3

sociale huishond

12 weken

€ 75,-

4

gedrag & gehoorzaamheid beginners

doorlopend

€ 75,- per 12 weken

5

gedrag & gehoorzaamheid 1

doorlopend

€ 75,- per 12 weken

6

gedrag & gehoorzaamheid 2

doorlopend

€ 75,- per 12 weken

7

gedrag & gehoorzaamheid 3

doorlopend

€ 75,- per 12 weken

 

 

 

behendigheid beginners

doorlopend

€ 75,- per 12 weken

 

behendigheid gevorderden

doorlopend

€ 75,- per 12 weken

 

workshop Kind & Hond 

120 minuten

€ 25,- per kind

 

 privéles

 op afspraak

 € 20,- per half uur

1 les is gelijk aan 60 minuten.

http://www.delijnraalte.nl/administrator/

inschrijven