Trainingslocatie:
Broeklanderdijk 1a
Raalte

Tel. contact:
06-2241 9538

E-mail: info@delijnraalte.nl

IBAN: NL76RABO0120215055

nieuws-delijn

GG-variatieprogram

Sinds september 2020 bieden wij een nieuwe cursus aan; het GG-variatieprogram.
Een aanrader voor alle bazen en honden die graag ‘oneindig’ door willen trainen na de cursus Sociale Huishond.
Meer informatie over deze verfrissende cursus kunt u lezen onder de knop ‘Ons aanbod’ > GG-variatie

Lessen overdag
Sinds januari 2019 verzorgen wij ook lessen op maandagmiddag en dinsdagmiddag. Bij voldoende aanmeldingen zullen wij het aantal cursussen verder uitbreiden naar door-de-weekse ochtenden en middagen en de zaterdagmiddag.

1-op-1 lessen voor ieder die dat wil
Voor Puppen, Basishonden en Gevorderden, verzorgen wij 1-op-1 lessen; u alleen met een instructeur. Zowel overdag en op door-de-weekse dagen als op zaterdagen. De duur van een 1-op-1 les is 45 minuten en het lesgeld bedraagt € 25,-. De 1-op-1 lessen worden geheel naar uw eigen wens ingevuld of, als u zelf geen specifieke wensen heeft, ingevuld op advies van uw instructeur. Het aantal lessen bepaalt u zelf en u kunt aangeven welke datum/data of dagdeel/dagdelen u wenst. U ontvangt, naast alle aandacht van de instructeur alleen voor u en uw hond, ook een theorieboek waarin u veel belangrijke ‘hondenzaken’ kunt lezen en u ontvangt na de les(sen), specifiek voor u, huiswerkopdrachten waarmee u en uw hond aan de slag kunnen. Graag bij eventuele verhindering, na een gemaakte afspraak, uw instructeur minstens 12 uur van tevoren bellen of mailen. Als u zich niet afmeldt zijn wij genoodzaakt u het lestarief in rekening te brengen.
Als u gebruik wilt maken van een of meerdere 1-op-1 lessen dan kunt u bellen met instructeur en secretaris van ons bestuur, Simone Giebels. Telefoonnummer 06 22 41 95 38. Simone is dagelijks tot 18.00 uur bereikbaar of zal u, als u haar voicemail inspreekt,  terugbellen.

Als bestuur en team van Hondenschool De Lijn wensen wij u goede en veilige lessen toe.

welkom