Trainingslocatie:
Broeklanderdijk 1a
Raalte

Tel. contact:
06-2241 9538

E-mail: info@delijnraalte.nl

IBAN: NL76RABO0120215055

nieuws-delijn

Corona en groepslessen

Juli/augustus aangepaste puppy/puber cursus; overige groepen start september

Het kabinet heeft weliswaar groen licht gegeven voor groepslessen, maar het team en bestuur van onze hondenschool hebben besloten de normale/reguliere lessen Gevorderden t/m GG pas weer op te starten in september. Mits uiteraard de Corona-situatie dat toelaat.

BEHENDIGHEID-CURSISTEN:
Voor de Behendigheidslessen wordt een uitzondering gemaakt. Deze zullen binnenkort wel opstarten. De cursisten die staan ingeschreven voor Behendigheid zullen hierover een aparte mail ontvangen van instructeur Lia Assies.

PUPPY- en JONGE HONDEN-CURSISTEN DIE DOOR CORONA GEEN GROEPSLES HEBBEN GEHAD:
Om cursisten tegemoet te komen die onlangs of al langer geleden hebben aangegeven te willen deelnemen aan een puppycursus en door Corona tussen wal en schip zijn geraakt, zullen we in de zomermaanden juli en augustus speciaal samengestelde lesgroepen starten, op basis van leeftijd van de honden. Zo creëren we aparte groepen van jonge puppen en oudere puppen die al richting puberteit gaan.
Deze lesgroepen volgen een 7-weekse cursus die start op zaterdag 3 juli. De cursuskosten bedragen € 55,-
Bij voldoende aanmeldingen worden de lessen gegeven op maandagmiddag, dinsdagmiddag, dinsdagavond en zaterdagochtend.

Als u met uw pup/puber deel wilt nemen aan bovengenoemde 7-weekse cursus in juli en augustus, schrijft u zich daar dan svp opnieuw voor in. Dus ook al hebt u eerder ingeschreven, schrijft u zich dan nu opnieuw in zodat wij helder krijgen wie wel of niet wil meedoen. Bij ‘maak uw keuze’ op het inschrijfformulier kiest u voor: 7-weekse zomercursus.
Uw eventuele eerdere opdracht voor automatische incasso zal uiteraard vervallen. Via uw nieuwe inschrijving kunt u een nieuwe automatische incasso-opdracht invullen voor € 55,-.

GEVORDERDEN T/M GG-CURSISTEN:
Voor alle overige cursisten Gevorderden t/m GG geldt dat als u bij ons staat ingeschreven voor een cursus en u vindt dat u te lang moet wachten tot september, voelt u zich dan vrij om naar elders uit te wijken. In dat geval ontvangen wij graag van u een afmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hopen van harte dat u begrip hebt voor onze keuze dit aangepast lesaanbod te doen.
Daarnaast bieden wij nog de mogelijkheid om 1 of meer 1-op-1 lessen te boeken. Daarvoor kunt u zich aanmelden via onze website www.delijnraalte.nl of telefonisch contact opnemen met coördinator Simone Giebels, 06 22 41 95 38.

Hartelijke groet,
Team en Bestuur Hondenschool De Lijn Raalte

GG-variatieprogram
Sinds september 2020 bieden wij een nieuwe cursus aan; het GG-variatieprogram.
Een aanrader voor alle bazen en honden die graag ‘oneindig’ door willen trainen na de cursus Sociale Huishond.
Meer informatie over deze verfrissende cursus kunt u lezen onder de knop ‘Ons aanbod’ > GG-variatie

Lessen overdag
Sinds januari 2019 verzorgen wij ook lessen op maandagmiddag en dinsdagmiddag. Bij voldoende aanmeldingen zullen wij het aantal cursussen verder uitbreiden naar door-de-weekse ochtenden en middagen en de zaterdagmiddag.

1-op-1 lessen voor ieder die dat wil
Voor Puppen, Basishonden en Gevorderden, verzorgen wij 1-op-1 lessen; u alleen met een instructeur. Zowel overdag en op door-de-weekse dagen als op zaterdagen. De duur van een 1-op-1 les is 45 minuten en het lesgeld bedraagt € 25,-. De 1-op-1 lessen worden geheel naar uw eigen wens ingevuld of, als u zelf geen specifieke wensen heeft, ingevuld op advies van uw instructeur. Het aantal lessen bepaalt u zelf en u kunt aangeven welke datum/data of dagdeel/dagdelen u wenst. U ontvangt, naast alle aandacht van de instructeur alleen voor u en uw hond, ook een theorieboek waarin u veel belangrijke ‘hondenzaken’ kunt lezen en u ontvangt na de les(sen), specifiek voor u, huiswerkopdrachten waarmee u en uw hond aan de slag kunnen. Graag bij eventuele verhindering, na een gemaakte afspraak, uw instructeur minstens 12 uur van tevoren bellen of mailen. Als u zich niet afmeldt zijn wij genoodzaakt u het lestarief in rekening te brengen.
Als u gebruik wilt maken van een of meerdere 1-op-1 lessen dan kunt u bellen met instructeur en secretaris van ons bestuur, Simone Giebels. Telefoonnummer 06 22 41 95 38. Simone is dagelijks tot 18.00 uur bereikbaar of zal u, als u haar voicemail inspreekt,  terugbellen.

Als bestuur en team van Hondenschool De Lijn wensen wij u goede en veilige lessen toe.

welkom